Prima Donna

Lingerie Monique is al dertig jaar een Prima Donna-speciaalzaak en heeft dan ook elk seizoen een uitgebreide collectie van dit merk vol iconische stijlontwerpen met prachtige afwerkingen. Volgens Prima Donna haalt het dragen van dé perfecte bh het beste in jezelf naar boven! Er ontstaat iets magisch na het passen van de juiste maat…. Prima Donna is een van de bekendste lingeriemerken voor een grote cupmaat. Vanwege het comfort, de hoge kwaliteit en de klassieke uitstraling past dit merk goed bij de elegante en stijlvolle vrouw.

Prima Donna Twist

Prima Donna Twist is het jongere zusje van Prima Donna. De lingerie van Prima Donna Twist is jong, modern en toch chic. Een Prima Donna Twist BH is ideaal voor als je op zoek bent naar dezelfde hoge kwaliteit en goede pasvorm zoals je gewend bent van Prima Donna, maar liever een wat meer casual uitstraling kiest.

 

Prima Donna Sports

Dankzij de uitzonderlijk goede pasvorm van de trendy sportlingerie van Prima Donna geeft het de beste ondersteuning in alle comfort én in stijl. De sportmodellen zijn gemaakt van zogenaamde ´performance ´ materialen die de transpiratie snel afvoeren en zo een koel en droog gevoel geven zodat jij kan blijven stralen!

Prima Donna Swim (tm J)

Dankzij Prima Donna Swim genieten vrouwen met een grotere cupmaat ook in hun strandoutfit van de legendarische Prima Donna-pasvorm. De bikini-, badpakken- en bijbehorende accessoires staat bij Prima Donna voor hippe en stijlvolle ontwerpen met de allerbeste pasvorm en een uitstekende kwaliteit.